На Кіровоградщині ліквідовано 20 пожеж сухої рослинності та сміття

Березень 29, 2020 | Новини | Переглядів: 737 | Коментарі: 0

28 березня підрозділи 28-ї, 17-ї, 18-ї, 31-ї, 23-ї, 29-ї, 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин та 1-го й 2-го Державних пожежно-рятувальних загонів Управління ДСНС України у Кіровоградській області загасили 20 пожеж сухої рослинності на відкритих територіях у Компаніївському, Кропивницькому, Світловодському, Знам’янському, Новомиргородському, Новоархангельському, Олександрівському районах та у містах Олександрія, Мала Виска, Кропивницький загальною площею понад 2,3 га.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальними у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри та пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття.

Управління ДСНС України у Кіровоградьскій області
 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool