На Кіровоградщині квартирант вбив господаря будинку

Січень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

Пригода мала місце в одному з сіл Світловодського району на Кіровоградщині.

Пенсіонер, що проживав окремо від своєї родини у власному будинку, на кілька днів дав прихисток чоловіку, який нещодавно приїхав до села і заробляв на життя «підробітками».
Квартирант, незважаючи на добре ставлення до себе, явно зловживав гостинністю, адже не лише не платив за проживання, але й харчувався за рахунок господаря.
Через деякий час чоловік таки попросив «гостя» підшукати собі нове житло, але той на такі розмови не реагував. Коли питання врешті було поставлено більш категорично, зловмисник вдарив потерпілого металевою праскою.
Тіло небіжчика було виявлено схованим в шухляді дивану. Підозрювану особу оперативники затримали того ж дня.
- По даному факту розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», - розповідає начальник Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок. – За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool