На Кіровоградщині громадян закликали до обережності на льоду

Січень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

Співробітники Управління ДСНС в області та районних підрозділів продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання правил безпеки на кризі.

26 січня фахівці Новгородківського, Світловодського та Олександрівського районних підрозділів У ДСНС в області поспілкувались з громадянами про безпеку на льоду.

Громадянам нагадали про небезпеку для людського життя, яку таїть у собі крига, правила безпечного перебування на льоду однієї людини та групи людей та про те, як визначити товщину льоду за його кольором. Нагадали рятувальники і про прийоми домедичної допомоги постраждалим та вручили листівки із застереженнями. Любителям зимової риболовлі наголосили на тому, що тільки вони самі несуть відповідальність за своє життя, тож потрібно добре зважити, чи варта впіймана в ополонці рибина життя і здоров’я. Окрему увагу працівники Служби порятунку приділили дітям, які під час розваг на замерзлих водоймах нерідко забувають про обережність та потрапляють у біду.

Кіровоградщина, громадян закликали, до обережності на льоду

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool