На Кіровоградщині для школярів провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти»

Травень 25, 2021 | Новини | Переглядів: 1035 | Коментарі: 0

25 травня з метою навчання дітей та молоді правилам поведінки у надзвичайних ситуаціях та попередження випадків дитячого травмування та загибелі, популяризації здорового способу життя та створення позитивного іміджу рятувальника серед учнівської молоді у загальноосвітній школі №1 м. Світловодськ та №4 м. Мала Виска співробітники районних підрозділів ГУ ДСНС України у Кіровоградській області провели інтерактивні навчальні акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Учні побачили пожежно-рятувальну техніку в дії, довідались про призначення та способи застосування різноманітного рятувального обладнання, отримали нагоду поміряти бойовий одяг, каску, протигаз, посидіти у пожежному автомобілі. Крім того, рятувальники розповіли про перебіг ліквідації деяких надзвичайних подій та пояснили, як їм запобігти та як поводитись, якщо опинився в її осередку.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool