На Кіровоградщині діти малозабезпечених родин отримають грошову допомогу

Серпень 13, 2021 | Новини | Переглядів: 1177 | Коментарі: 0

Діти з малозабезпечених та багатодітних родин області отримають одноразову грошову допомогу для підготовки до нового навчального року.

Як повідомив директор департаменту соціального захисту населення Кіровоградської ОДА Олександр Догаров, виплата допомоги у розмірі 2 тисячі гривень виплачуватиметься, згідно з ініціативою президента України. За постановою Кабміну, така допомога передбачена на кожну дитину, яка станом на 1 серпня 2021 року має вік 6-18 років (включно).

Одноразова грошова допомога буде виплачена багатодітним сім’ям, які станом на 1 серпня 2021 року є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям. Виплата одноразової грошової допомоги буде проведена органами соціального захисту населення без звернень батьків.

Наразі органами соціального захисту населення сформовано заявку на виплату цієї одноразової допомоги на загальну суму 9,5 млн.грн.

Відтак 1744 малозабезпечених багатодітних сімей отримають зазначену допомогу на 4738 дітей. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool