На Кіровоградщині чоловік зберігав майже півтисячі боєприпасів

Квітень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Правопорушення поліцейські Знам’янського району виявили у рамках проведення операції "Зброя та вибухівка". За вчинене «власнику» заборонених предметів може загрожувати покарання – до 7 років позбавлення волі.

«Під час проведення відпрацювання поліцейські отримали інформацію про те, що житель одного з населених пунктів може зберігати боєприпаси, яка у подальшому знайшла підтвердження.

У ході обшуку домоволодіння 45-річного чоловіка, у гаражі та в приміщенні будинку працівники поліції виявили майже 500 предметів, схожих на набої автоматичної зброї калібру 7,62 мм та предмет, схожий на гранату «Ф-1» із запалом.
Як попередньо пояснив громадянин, вказані предмети він знайшов та зберігав не маючи наміру використовувати їх за призначенням. Правдивість слів особи з’ясовуватимуть слідчі», - повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

У даний час за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує покарання позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За матеріалами Знам’янського відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool