На Кіровоградщині чоловік «спеціалізувався» на крадіжках телефонного кабелю

Лютий 09, 2017 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

За попередньою інформацією, на рахунку зловмисника щонайменше 5 епізодів кримінальних правопорушень. Як з’ясувалося, зухвалий злодій на момент скоєння злочинів відбував умовний термін покарання за вчинену в минулому році крадіжку.

До Новоукраїнського відділу поліції у січні надійшло повідомлення від працівника місцевого підрозділу підприємства зв’язку про викрадення кабелю на одній з вулиць міста.

«За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

У рамках розслідування працівники поліції вийшли на слід раніше судимого 21-річного місцевого жителя та встановили, що злодій причетний до кількох кримінальних правопорушень. Через бажання заробити «легких» грошей, чоловік встиг зрізати кількасот метрів кабелю різного маркування. Потім випалив із нього метал і здав на металобрухт. Частину викраденого правоохоронці вилучили. Представники підприємства зв’язку обраховують суму завданих злочинами збитків», - розповів т.в.о. начальника Новоукраїнського відділу поліції Костянтин Левченко.

У даний час проводяться необхідні експертизи, за результатами яких дії зловмисника буде кваліфіковано за ознаками правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка) ККУ. За скоєне чоловіку може загрожувати покарання – до 5 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool