На Кіровоградщині чоловік смертельно травмував родича

Серпень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Перебуваючи у нетверезому стані, підозрюваний посварився та побився з потерпілим. Вранці медичні працівники констатували смерть 43-річного жителя Олександрійського району. За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 і до 10 років.

Трагедія сталася наприкінці минулого тижня. До міліції надійшло повідомлення від місцевого фельдшера. Жінка повідомила про те, що, прибувши за викликом, виявила у ліжку тіло господаря будинку, який, ймовірно, помер уві сні. Оглянувши труп небіжчика, медичний працівник зробила висновок про те, що до загибелі чоловіка могли мати відношення сторонні особи, оскільки простирадло було вимащено плямами крові.
Після проведення розтину з’ясувалося, що смерть місцевого жителя настала від численних травм голови та тулубу.
Досвідчені оперативники швидко встановили особу підозрюваного. Ним виявився на два роки молодший родич потерпілого.
З пояснень чоловіка, сварка та бійка сталася через неприязне ставлення опонентів один до одного. Після того, як все відбулося, зловмисник допоміг родичу лягти в ліжко, а сам теж пішов відпочивати. Тільки наранок кривдник вирішив покликати медиків, коли зарадити біді було вже запізно.
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», – розповідає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Олександрійського РВ УМВС в області Антон Кранг. – За такі дії раніше судимий за крадіжки громадянин може надовго «оселитися» у в’язниці, адже вони караються позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool