На Кіровоградщині через суд конфіскували у громадянина рф земельну ділянку

Квітень 28, 2023 | Новини | Переглядів: 967 | Коментарі: 0

Це перше судове рішення про конфіскацію землі, що належить громадянам країни-агресора, ухвалене в рамках повномасштабної роботи прокурорів про повернення таких земель на користь держави.

За позовом Новоукраїнської окружної прокуратури на користь держави конфісковано земельну ділянку сільськогосподарського призначення площею 4 га на території Добровеличківської територіальної громади, яку громадянин рф успадкував на праві власності.

Підставою звернення до суду стало те, що у порушення статті 81 Земельного кодексу України протягом року після набуття права власності на вказану земельну ділянку громадянин країни-агресора її не відчужив.

Нагадаємо, органами прокуратури Кіровоградщини розпочато системну роботу щодо конфіскації земельних ділянок, власниками яких є громадяни РФ, та повернення їх державі. Мова йде про 100 га сільгоспземель вартістю понад 17 млн гривень.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool