На Кіровоградщині було прийнято рішення рекомендувати 11 осіб для призначення на вакантні посади оперуповноважених

Вересень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Про це повідомив голова поліцейської комісії, заступник начальника ГУНП в області Руслан Горяченко. Із 19 осіб, які дійшли до останнього етапу конкурсу – співбесіди – було обрано 11 найкращих, які рекомендовані для призначення на посади.

 Під час засідання голова та члени поліцейської комісії вивчали результати тестувань кандидатів, рівня їх фізичної підготовки та подані документи.

 Також із кожним було проведено співбесіди у формі запитань-відповідей, що стосувалися його професійних, морально-ділових, організаторських та інших здібностей.

За підсумками спілкування з кандидатами та з урахуванням результатів проходження ними попередніх етапів конкурсу, представниками поліцейської комісії було прийнято рішення рекомендувати 11 осіб для призначення на вакантні посади оперуповноважених.

Вже найближчим часом трьома новими працівниками поповниться Кропивницький відділ поліції та по одному – Новоукраїнський та Олександрійський відділи, а також Добровеличківське, Благовіщенське, Новомиргородське, Олександрівське відділення та Кіровоградське і Олександрійське районні відділення поліції області.

За матеріалами
управління кадрового забезпечення
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool