На Кіровоградщині бійці ДСНС за добу ліквідували 2 пожежі у житловому секторі

Червень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 745 | Коментарі: 0

 6 червня о 17:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Казакова у смт Смоліно Маловисківського району. 

На місці пожежі з’ясувалось, що на 8-му поверсі 9-ти поверхового житлового будинку горить 1,5 м2 оздоблення балкону. Силами вогнеборців пожежу о 17:43 локалізовано, о 17:44 – ліквідовано. На гасіння пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Смоліно.

О 19:00 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Степовій у смт Петрове. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу з’ясувалося, що вогнем охоплено 6 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 21:08 пожежу було локалізовано та о 21:58 – ліквідовано. До ліквідації пожежі залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 32-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Петрове.

В обох випадках травмованих або загиблих немає.

Причини займань з’ясовуються.

У ДСНС України у Кіровоградській області

 6 червня о 17:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Казакова у смт Смоліно Маловисківського району.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool