На Кіровоградщині біля водойм відбулися рейди

Липень 21, 2020 | Новини | Переглядів: 821 | Коментарі: 0

Літо у самому розпалі і у спекотні дні багатьом дорослим і малим хочеться зануритися у прохолодну воду. 

Тож, аби відпочити, вони прямують до річок, ставків, озер. Проте не всі під час купання дотримуються необхідних правил безпеки. З метою попередження трагічних випадків на воді рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області та підпорядкованих підрозділів постійно проводять роз'яснювальну роботу серед населення у місцях масового відпочинку.

Так, 21 липня рейди біля водойм провели співробітники Голованівського та Гайворонського районних підрозділів У ДСНС в області. Спілкуючись із відпочивальниками, рятувальники нагадали елементарні правила безпечної поведінки під час відпочинку на воді та розповсюдили тематичні листівки із застереженнями. Зокрема фахівці Служби порятунку наголосили, що відпочивати варто тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Рятувальники порекомендували не купатись після вживання алкогольних напоїв та після тривалого перебування на сонці, у місцях зі швидкою течією та невідомим дном, не стрибати у воду з дамб, скель та технічних споруд, не допускати жартів у воді з притопленням, не влаштовувати довгих і виснажливих запливів та пильнувати дітей.

Літо у самому розпалі і у спекотні дні багатьом дорослим і малим хочеться зануритися у прохолодну воду.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool