На Кіровоградщині біля під’їзду будинку ледь не вбили чоловіка

Вересень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 741 | Коментарі: 0

У місті Олександрії вночі біля під’їзду будинку між двома незнайомцями виник конфлікт, який закінчився ножовим пораненням для одного з них. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.


Про це FOTOINFORM.NET повідомив сектор комунікації поліції Кіровоградської області

Повідомлення про подію до Олександрійського відділу поліції надійшло від працівника медичної установи. Слідчо-оперативна група негайно виїхала на місце пригоди.

Попередньо встановлено, що біля одного з під’їздів між чоловіками, 31 та 25 років, виникла словесна перепалка. У ході конфлікту старший з них наніс удар в живіт молодшому предметом, схожим на ніж. Потерпілого було госпіталізовано з проникаючим пораненням черевної порожнини.

«Працівники поліції вже наступного дня у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали зловмисника. Ним виявився місцевий житель, який вже мав судимість за вчинення аналогічного злочину», - розповів т.в.о. начальника Олександрійського відділу поліції Ігор Пайлик.
Речовий доказ вилучено та направлено на дослідження.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool