На Кіровоградщині безвідповідальну матір позбавлено батьківських прав

Лютий 09, 2015 | Новини | Переглядів: 903 | Коментарі: 0

За принципової позиції прокуратури області безвідповідальну матір позбавлено батьківських прав та стягнуто з неї аліменти на утримання дитини.

Апеляційним судом області підтримано позицію органів прокуратури та скасовано незаконне рішення суду першої інстанції, яким було відмовлено в задоволені позову Олександрійської РДА про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів з недобросовісної матері.
Прокуратурою у судовому процесі доведено неналежне виконання батьківських обов’язків матір’ю по відношенню до сина, що мало систематичний характер та призвело до тяжких наслідків, зокрема затримки психічного розвитку, вроджених та набутих хвороб, перебування дитини більше року в дитячому будинку на утриманні за рахунок спонсорських коштів.
Таким чином за втручання прокуратури дитина матиме змогу отримувати державну допомогу та належний догляд.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool