На Кіровоградщині 27 мільйонерів

Травень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

Протягом цьогорічної кампанії декларування майже 28 тисяч громадян задекларували 513,5 млн. грн. доходів, отриманих у минулому році. У результаті бюджет збагатиться на 28,5 млн.грн., третина з яких уже сплачена.

Якщо говорити про те, як саме заробляли наші земляки у минулому році, то слід відзначити наступне. Майже 83 відсотка декларантів продавали власну сільгосппродукцію, 7,3% – одержали спадщину чи подарунки, 3% – здавали в оренду нерухоме майно, 2% – отримали доходи з-за кордону, 1,1% – доходи від оренди водного фонду, трохи менше 1% складають доходи приватних адвокатів та нотаріусів.
Як зазначила Тетяна Соколенко, яка нині виконує обов’язки начальника обласного управління Міндоходів, минулий рік виявився багатим на кіровоградців зі значними статками. Так, 27 громадян заробили понад мільйон гривень, а один з них – більше 50 мільйонів. В основному, вони отримували доходи у вигляді дивідендів, заробітної плати, від надання в оренду та продажу рухомого й нерухомого майна, а також інвестиційний прибуток.
„Особливу увагу органи доходів і зборів приділяють спрощенню процесу подання громадянами декларацій, зокрема і завдяки можливостям електронного звітування, – додала Тетяна Соколенко. – В результаті за допомогою мережі Інтернет подано 906 декларацій, що трохи більше, ніж у 2013 році”.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool