На Кіровоградщині 19-річний парубок підозрюється у вбивстві вітчима

Серпень 29, 2014 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

Напередодні трагедії потерпілий посварився з дружиною на очах у її дітей. За кілька годин після гучної перепалки один з синів жінки вхопив сокиру та двічі вдарив по голові кривдника своєї матері. Тіло небіжчика хлопець вивіз з дому та заховав. За ці дії йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 і до 15 років.

Свого односельця мешканці Петрівського району виявили пізно увечері в глибокій ямі очисної споруди місцевої водойми. Тіло чоловіка було змотане у мішку з прив’язаною цеглиною.
На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група.
Працівники міліції встановили особу потерпілого та взялися за пошуки його вбивці.
Кілька годин напруженої роботи досвідчених оперативників принесли бажаний результат. Правоохоронці з’ясували усі обставини події та затримали 19-річного парубка, який до того, поки не виявили труп, намагався жити так, наче нічого у його родині й не сталося.
За попередньою інформацією, трагедія у сім’ї відбулася ще минулих вихідних. Посварившись з дружиною, 47-річний раніше судимий громадянин довго і гучно з’ясовував стосунки. Коли лемент в хаті стих, і чоловік заснув у своїй кімнаті, до нього підійшов пасинок та двічі вдарив сокирою по голові.
Зрозумівши, що трапилося непоправне, парубок поклав тіло в господарчий мішок, вночі вивіз на власному автомобілі за село та сховав у ямі. На ранок без свідків у чагарниках власного двору ним були спалені і закривавлені речі потерпілого.
Увесь цей час підозрюваний робив вигляд, що нічого не відбулося. Однак його поведінка змінилася відразу після того, як він побачив на порозі своєї хати оперативників.
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», – розповідає тимчасово виконуючий обов’язки начальника Петрівського РВ УМВС в області Віталій Косенко. – За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool