На Кіровоградщині 17-річний юнак обікрав обійстя пенсіонера

Лютий 20, 2017 | Новини | Переглядів: 953 | Коментарі: 0

Злодієм виявився 17-річний юнак, який проживав неподалік від садиби потерпілого. З різницею у дві доби хлопець викрав у чоловіка електроінструменти, завдавши матеріальної шкоди у кілька тисяч гривень.

«Повідомлення про крадіжку надійшло до Олександрівського відділення поліції від 63-річного місцевого жителя наприкінці тижня. Чоловік розповів, що, порядкуючи у дворі, звернув увагу на зламаний замок на дверях у господарської будівлі. З сараю зникли моток металевого кабелю та кілька дороговартісних електроінструментів.

Згодом чоловік зателефонував до поліції знову. Як з’ясувалося, хтось без його відома «порядкував» і в приміщенні літньої кухні. Тож господарський реманент та електроінструменти, які він зберігав у шафі, були викрадені невідомими.

У результаті проведених розшукових заходів, поліцейським вдалося встановити особу злодія. Ним виявився неповнолітній сусід потерпілого», - розповів начальник Олександрівського відділення поліції Роман Деречин.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2, 3 ст. 185 кримінального кодексу України «Крадіжка». Особі повідомлено про підозру. За скоєне юнакові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 років.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool