На Черкащині 6-ти річний хлопчик загинув, переходячи колії

Червень 20, 2019 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Вчора, 19 червня 2019 року, в обідню пору поблизу станції Косарі (Черкаська область) при швидкості 100 км/год машиніст поїзда застосував екстрене гальмування з подачею сигналів великої гучності для попередження наїзду на дитину 6-ти років.

Хлопчик з велосипедом переходив колії по несанкціонованому переходу. Наїзд попередити не вдалося. Від удару хлопчика відкинуло на 45 метрів від місця зіткнення і він отримав травми несумісні з життям.

Попередньо відомо, що дитина поверталась з табору при школі і його хотіла зустріти мама, але затрималась через раптові справи.

Батьки, пам’ятайте, що життя дітей залежить від роз’яснень щодо правил безпечної поведінки, у тому числі, й на об’єктах залізничного транспорту. 

Регіональна філія "Одеська залізниця" АТ "Укрзалізниця"


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool