Молодіжний круглий стіл у Кіровограді

Травень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

Лідери молодіжного руху області на круглому столі «Молодь: жити по-новому» в форматі живої дискусії обговорили проблеми, що на часі.

Зокрема говорили про те, як представлена молодь у владі. Підкреслили, що політики, які балотуються, багато говорять, що зроблять для молоді, але, насправді, не мають уявлення про те, як і що робити. Дійшли висновку, що представникам молодіжного руху потрібно самим брати ініціативу до власних рук і лобіювати свої інтереси.
Голова молодіжної ради при Кіровоградській міськраді Віталій Слюсаренко зауважив: «Євромайдан у свідомості українців поставив крапку в старій і звичній системі корупції, зловживаннях владою, розкраданні бюджету, свавіллі силовиків. Ціною жертв народ здобув право на нове життя. Ми не можемо змарнувати прагнення Небесної Сотні, згаяти час змін. Ми усвідомлюємо, що саме від нас залежить, як по-новому ми будемо розбудовувати наше життя. Є проблема пасивності серед молоді через якісь перестороги. Але сьогодні будь-які сумніви потрібно полишити і врешті взятися за справу».
Дійшли висновку, що потрібно створювати кадровий резерв. Активісти повідомили, що в деяких кандидатів на пост Президента вже є проект щодо цього. Але саме від молоді залежить за якими схемами та наскільки ефективно працюватиме молодіжний рух в системі влади.
Молодь виступає за те, аби жити по-новому так, щоб жити чесно і не давати хабарі самим, в першу чергу. Жити по-новому для молоді означає жити заможно – це мати можливість розвиватися в усіх напрямах.
Спершу кожен має проявити себе активним громадянином і прийти 25 травня на вибори, аби країна якнайшвидше отримала легітимного лідера, який зможе вирішити усі виклики, зокрема, проблему зовнішньої агресії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool