МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Червень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 8 по 11 червня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

8 червня в с.Губівка Компаніївського району місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 8 м2 покрівлі господарчої споруди та соломи, що належать 37-річному місцевому жителю. До пожежі призвело необережне поводження господаря з вогнем при спалюванні сміття. Пожежу господарчої споруди, що виникла з причини, яка наразі встановлюється, ліквідовано і в с. Синюха Новоархангельського району. Рятувальникам вдалося запобігти поширенню пожежі на всю площу господарчих споруд та житловий будинок у с. Синюха.
В Світловодську місцевим підрозділом надано допомогу пенсіонерці по відкриванню дверей квартири.
9 червня в с. Хащувате Гайворонського району місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 7 м2 внутрішнього оздоблення та зовнішньої частини автомобіля «ВАЗ-21015» на території приватного домоволодіння. Також бійцями підрозділу врятовано від поширення пожежі житловий будинок та майно.
В Олександрії у погріб гаражу з власної необачності впала 57-річна жінка. Бійці місцевого пожежно-рятувального підрозділу вилучили потерпілу з погреба.
10 червня в Кіровограді по тупику Новгородківському ліквідовано пожежу 2 м2 надвірної споруди та 4 м2 дров в домоволодінні 53-річної місцевої жительки. Пожежа виникла через необережне поводження з вогнем при спалюванні сміття господаркою.
В с. Богданівка Долинського району ліквідовано пожежу 45 м2 дров на відкритій території. До займання призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи. У с. Піщане Бобринецького району на відкритій території з цієї ж причини виникла пожежа 500 м2 сухої трави. Займання ліквідував місцевий підрозділ.
В Кіровограді рятувальниками надано допомогу пенсіонерці по відкриванню дверей квартири.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool