МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Серпень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1194 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 2 по 3 серпня 2012 року

У м. Новомиргороді на шкірзаводі у результаті отруєння парами невстановленого газу під час проведення робіт з очищення відстійника від відходів продуктів виробництва постраждали четверо осіб: троє загинули та один госпіталізований до Кіровоградської обласної лікарні.  Тіла загиблих з відстійника дістали рятувальники пожежно-рятувальної частини №25. На місці події працювала оперативна група Територіального управління МНС в області.
Відповідно до класифікаційних ознак надзвичайних ситуацій, затверджених наказом МНС України подія класифікується як надзвичайна ситуація соціального характеру місцевого рівня.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
У с. Богданівка Знам’янського району виникла пожежа 300 кв. м покрівлі господарчої споруди. Власник постраждалої споруди, причини пожежі та розмір збитків – встановлюється.
У Кіровограді внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 1 га сухої трави на відкритій території по вул. Лісовій.
У м. Олександрії через пошкодження гумового патрубка бензонасосу виникла пожежа автомобіля «Opel-Ascona».
У м. Світловодську горіло 2 кв. м домашніх речей у гаражі. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. З цієї ж причини виникла пожежа 300 кв. м трави на відкритій території у с. Ганнівці Петрівського району. Також у Ганнівці сталась пожежа 40 кв. м покрівлі та 21 кв. м перекриття господарчої споруди у приватному домоволодінні. Причина пожежі – встановлюється.
У м. Кіровограді зареєстровано два випадки надання допомоги по відкриванню дверей квартир.
У с. Липовеньке Голованівського району рятувальники пожежно-рятувальної частини надали допомогу правоохоронцям по підняттю загиблої 42-річної жінки з колодязя. Причина та обставини смерті – встановлюються.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool