МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Липень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1220 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 26 по 27 липня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

На території дачного кооперативу “Ятрань” Соколівської сільської ради Кіровоградського району виникла пожежа 3 кв. м дров. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У с. Берестяги Гайворонського району внаслідок необережного поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа 20 га пожнивних залишків. З цієї ж причини у с. Богданівці Петрівського району горіло 800 кв. м сухої трави на відкритій території.
У с. Велика Северинка Кіровоградського району виникла пожежа автомобіля “ВАЗ 21093”. Причина – встановлюється.
У с. Іванівка Олександрійського району виявлено 76-міліметровий артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. 27 липня виявлений боєприпас знешкодили бійці піротехнічної групи аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області.
У м. Світловодську по вулиці Бойка, біля будинку №2 рятувальники дістали собаку з оглядового колодязя тепломережі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool