МНС: Оперативні зведення

Травень 10, 2012 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 8 по 10 травня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

8 травня в с. Суботці Знам'янського району місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 3 м2 господарчої споруди в приватному домоволодінні. Причина – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димаря печі опалення.
В с. Красногірка Голованівського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 0.5 га сухої трави на відкритій території. Причина пожежі встановлюється.
В смт Смоліне Маловисківського району місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 2 м2 салону автомобіля ВАЗ-2101. Причина пожежі встановлюється.
В Кіровограді рятувальниками надано допомогу пенсіонерці по відкриванню дверей квартири.
9 травня в Кіровограді по вул. Айвазовського місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 27 м2 покрівлі господарчої споруди в домоволодінні. Причина пожежі встановлюється.
В Олександрії виявлено 2 мінометні міни часів Великої Вітчизняної війни, знешкодження яких заплановано на 10 травня.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool