МНС: Будьте обережні на водоймах!

Червень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1196 | Коментарі: 0

Неймовірно спекотна погода, що встановилась на території області останнім часом, змушує шукати бажаної прохолоди біля численних ставків, річок, струмків. Пляжі стали чи не найбагатолюднішими місцями о цій порі, не зважаючи на те, що не всі з них офіційно відкриті, тобто перевірені відповідними службами. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі УМНС України в області

До всього, розпочалися шкільні канікули, подарувавши учням масу вільного часу, який вони прагнуть також провести якомога ближче до води. Проте, відпочиваючи біля водойм, люди не завжди пам’ятають про обережність і необхідність дотримання правил безпеки.
Більше 10 осіб загинули на водоймах області у квітні-травні цього року. Частою причиною загибелі у воді є невміння плавати, перевтома, перегрівання, переохолодження, алкогольне сп’яніння. Тому звертаємось до громадян з проханням не випробовувати долю, берегти своє здоров’я й життя і дотримуватися наших рекомендацій:
- не допускайте купання дітей наодинці,
- не дозволяйте пустощів та грубих ігор з притопленням,
- не купайтесь після тривалого перебування на сонці, після вживання алкогольних напоїв та у місцях, де ви не знаєте глибини й дна водоймища.

Втім, фахівці називають і іншу причину загибелі у воді: спочатку самовпевненість, а потім - страх. Причому відомо, що і в першому, і в другому випадку часто рятують знання. Тож пам’ятайте про ці правила, дотримуйтесь їх і вимагайте цього від своїх дітей.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool