Міський голова планує обговорити стан пасажирських перевезень у Кіровограді

Листопад 30, 2015 | Новини | Переглядів: 4474 | Коментарі: 0

Протягом поточного тижня міський голова Андрій Райкович має намір провести робочу зустріч з директорами транспортних підприємств, які забезпечують пасажирські перевезення в Кіровограді.

Доручення підготувати таку зустріч Андрій Райкович надав сьогодні, 30 листопада, під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради. Стан і якість пасажирських перевезень в обласному центрі стануть головною темою зустрічі. А одним із напрямків покращення роботи громадського транспорту є вихід на маршрути великомістких автобусів. - Великі автобуси на маршрутах, де існує значний пасажиропотік очікують самі кіровоградці, - відзначив Андрій Райкович.

– Люди неодноразово під час моїх зустрічей з ними наголошували на необхідності вирішення цього питання. І такі автобуси обов’язково з’являться найближчим часом

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool