Міський бюджет Кіровограда отримав кошти на покриття різниці в тарифах із теплопостачання та водопостачання

Грудень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

Сьогодні, 28 грудня, відбулося засідання позачергової 22 сесії Кіровоградської міської ради шостого скликання.

Депутати внесли останні зміни в міський бюджет на 2012 рік та в Програму розвитку житлово – комунального господарства та благоустрою міста Кіровограда.
Як повідомив на початку засідання сесії міський голова Олександр Саінсус, 26 грудня Кабінет Міністрів України своєю постановою виділив додаткові кошти на цільову субвенцію на покриття різниці в тарифах з тепло та водопостачання. Міський бюджет Кіровограда отримав відповідно 12, 649 мільйона гривень на покриття різниці в тарифах з теплопостачання та 457, 32 тисячі гривень – на покриття різниці в тарифах з водопостачання та водовідведення.
Рішенням сесії ці кошти були розподілені між кіровоградськими теплогенеруючими підприємствами КП “Теплоенергетик” та ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА”.
Крім того, депутатський корпус здійснив перерозподіл видатків міського бюджету, забезпечивши додаткове фінансування на виплату заробітної плати працівникам територіального центру управління праці та соціального захисту Ленінської районної в місті Кіровограді ради у сумі 107, 9 тисяч гривень.

джерело

фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool