Міські депутати внесли зміни в бюджет на 2011 рік

Грудень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1214 | Коментарі: 0

20 грудня відбулось друге засідання дванадцятої сесії Кіровоградської міської ради шостого скликання.

Головним питанням порядку денного стало внесення змін до рішення Кіровоградської міської ради від 29 грудня 2010 року №67 “Про міський бюджет на 2011 рік”. Його прийняття дозволить працівникам бюджетної сфери міста Кіровограда вчасно отримати заробітну плату у грудні, а бюджетним закладам здійснити розрахунки за енергоносії.
За інформацією начальника фінансового управління міської ради Любові Бочкової, у зв’язку з виділенням бюджету міста Кіровограда додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів для забезпечення виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ та розрахунків за енергоносії, рішенням міської ради передбачається збільшення видатків по галузі “Освіта” на 4,7 мільйона гривень, по галузі “Охорона здоров’я” – на 2,54 мільйона гривень, по галузі “Культура і туризм” – на 353 тисячі гривень, і по галузі “Фізична культура і спорт” – на 75,2 тисячі гривень.

Міська рада прийняла також ріження “про затвердження міської Програми протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2011 – 2015 роки”, внесла зміни та доповнення до рішення Кіровоградської міської ради “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності міста Кіровограда, які підлягають приватизації”, заслухала звіт тимчасової контрольної комісії Кіровоградської міської ради з вивчення ситуації, що склалася ув дитячо – юнацькій школі №2 та надала одноразову грошову допомогу громадянам міста Кіровограда.
Сесія не завершила свою роботу. У разі, якщо Верховна Рада України у грудні ухвалить бюджет на 2012 рік, міська рада проведе своє третє засідання дванадцятої сесії по затвердженню міського бюджету на наступний рік. Орієнтовно, це може бути 29 грудня, повідомив міський голова Олександр Саінсус

джерело 
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool