Міська влада запрошує мешканців міста прийняти участь у весняному прибиранні території Кіровограда

Квітень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 1342 | Коментарі: 0

У рамках проведення місячника з благоустрою у Кіровограді буде організовано два загальноміських суботника – 16 та 23 квітня. На цьому акцентував увагу начальник головного управління ЖКГ Олександр Хачатурян під час наради міського голови Андрія Райковича з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 11 квітня.

Особливістю проведення цьогорічного весняного генерального прибирання обласного центру стало попереднє зонування території Кіровограда та визначення відповідальних за стан секторів.

- Передбачається, що центром проведення першого суботника стане Ковалівський парк, де за попередніми даними працюватиме близько 300 кіровоградців, - відзначив Олександр Хачатурян. – Цього дня у парку працюватимуть 19 одиниць техніки, які повною мірою забезпечать вивезення зібраного сміття.

16 квітня на території парку також відбудеться закладання Кола Героїв АТО. 90 туй буде висаджено по колу, центром якого стане пам’ятний знак загиблим в антитерористичній операції спецназівцям.

До участі у суботнику вже пообіцяли долучитися колективи великих міських підприємств – М’ясокобінату “Ятрань”, “Червоної Зірки”, “Гідросили”, “Профі стан”, “Кіровоградського інструментального заводу”, “Заводу нестандартного обладнання”, та інших.

Загальноміський суботник 23 квітня відбудеться в одному з найулюбленіших останнім часом місць відпочинку кіровоградців – на Козачому острові.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool