"Мир. Стабільність. Відродження"

Вересень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1198 | Коментарі: 0

Під такою назвою вчора у Києві відбувся «круглий стіл» під час якого політ сили меморандум про об’єднання для участі в виборах до Верховної ради України.

Опозиційний блок має намір протягомтижня провести форум, на якому буде ухвалено створення об'єднання опозиційних сил, повідомив Голова виконкому Партії розвитку України Сергій Ларін, підбиваючи підсумки круглого столу "Мир. Стабільність. Відродження", який відбувся у вівторок в Києві. Разом з тим він так само виступив на підтримку ініціативи про проведення "круглих столів" з даної тематики в по всій Україні.
Крім того, Сергій Ларін виступив з ініціативою створення "Комітету захисту від політичних переслідувань", а також за створення "Комітету по збору правдивої інформації про кількість загиблих, покалічених і зниклих без вісті під час АТО на Донбасі".
Учасники "круглого столу" підписаний меморандум, в якому зафіксовано рішення про об'єднання "всіх конструктивних сил, у складі об'єднаної опозиції, куди мають увійти політичні партії, громадські організації і профспілки".
"Ми готові створити" коаліцію Миру "і кинути виклик" партії Війни ". Ми готові йти на вибори, перемагати, брати на себе відповідальність за порятунок країни та її економіки", - наголошується в тексті меморандуму.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool