Мінсоцполітики змінить принципи забезпечення харчуванням дітей батьків-чорнобильців

Лютий 20, 2017 | Новини | Переглядів: 815 | Коментарі: 0

Андрій Рева розповів в інтерв’ю Інформаційному агентству «УНН» про зміну принципу забезпечення гарячим харчуванням дітей, чиї батьки чорнобильці, у закладах освіти.

Міністр розповів, що дотепер забезпечення харчуванням цих дітей здійснювалося через проведення різних тендерних процедур. Цей процес часто був непрозорим, затягнутим у часі та неефективним.

За його словами, Міністерство соціальної політики пропонує зробити батьків розпорядниками коштів, призначених для забезпечення харчуванням дітей.

«Найкращий принцип, який вирішить це питання, – гроші йдуть за дитиною. Потрібно передати ці кошти батькам, а батьки забезпечать якісне гаряче харчування своїх дітей», – заявив Андрій Рева і додав, що сумнівів у тому, що гроші дійдуть до дітей не буде.

Урядовець також заявив, що всього на 2017 рік на гаряче харчування для дітей батьків-чорнобильців виділено 379 млн 350 тис. грн, що складає близько 5 тис. 100 грн на одну дитину, проте ця сума ще можливо збільшиться.

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool