Міліція: До уваги футбольних вболівальників!

Березень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 1198 | Коментарі: 0

Управління МВС України в Кіровоградській області приділяє особливу увагу питанню забезпечення охорони громадського порядку під час футбольних матчів, зокрема з огляду на підготовку України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу

Шановні уболівальники, нагадуємо Вам, що 1 січня 2012 року набрав чинності Закон України від 8 липня 2011 року № 3673-VI "Про особливості забезпечення громадського порядку та громадської безпеки у зв’язку з підготовкою та проведенням футбольних матчів". Цей Закон визначає організаційно-правові особливості забезпечення громадського порядку та громадської безпеки, у зв’язку з підготовкою та проведенням на території України футбольних матчів, що організовуються відповідно до національних та міжнародних вимог.

Поряд з цим, органи внутрішніх справ закликають до толерантного ставлення один до одного, дотримання вболівальниками правил поведінки на стадіонах та недопущення порушень громадського порядку.
Зокрема, нагадуємо про те, що категорично забороняється пронесення до місць проведення змагань і використання піротехнічних виробів та інших заборонених предметів, які можуть бути використані для заподіяння тілесних ушкоджень глядачам.
Крім цього, відповідно до законодавства України забороняється куріння тютюнових виробів, споживання пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв у громадських місцях, у тому числі на спортивних спорудах (стаття 15-2 Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв").
Управління МВС України в Кіровоградській області звертається до лідерів фан-клубів та рухів з проханням щодо недопущення правопорушень під час проведення футбольних матчів.
У разі порушення вболівальниками громадського порядку працівники міліції будуть вживати заходів реагування згідно чинного законодавства.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool