Миколайчик завітав до Кіровоградської школи-інтернату (ФОТО)

Грудень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1298 | Коментарі: 0

Діти всієї України завжди з нетерпінням очікують ніч на 19 грудня, адже саме в цей час, за легендою, на кришталевих санях їде до нас Святий Миколай. 

Він дуже любить слухняних діток, і за те, що вони добре поводяться кладе під подушку солодощі і книжки.
Часто Миколайчик стає гостем і в навчальних закладах, де дітлахи з нетерпінням його чекають. Справжніми його помічниками є вчителі та вихователі, які організовують підопічним цікаві заходи. Не осторонь такої справи і рятувальники – працівниками обласних управлінь МНС та Держтехногенбезпеки в кіровоградській школі-інтернаті напередодні свята для маленьких школярів було проведено гру-змагання «Запобігти. Врятувати. Допомогти», де діти за свої кмітливі відповіді отримали подарунки.
Святий Миколай би погодився з думкою рятувальників про те, що бути слухняним це не тільки мати гарну поведінку, але й, безперечно, дотримуватися правил безпеки. Цікаві конкурси, вікторини, загадки ще раз довели, що діти добре обізнані з правилами безпеки життєдіяльності, знають найперші дії у разі виникнення надзвичайних подій чи ситуацій. Такі знання не приходять самі по собі, вони не є якимось даром чи талантом, це наполеглива праця і дітей, і дорослих, в першу чергу, вихователів, які турбуються аби діти знали про безпеку життєдіяльності якомога більше.
Наталія Мілентій, заступник директора ЗОШ-інтернату Кіровоградської міської ради, зазначила, що навчання дітей правилам безпеки має велике значення як у навчальному процесі, так і в майбутньому житті дітей.
Не залишаються байдужими до цього виховного процесу і у Службі порятунку. Подорож двох команд «Вогника» і «Рятівничка» обов’язково запам’ятається, адже діти із задоволенням брали участь як в конкурсах на кмітливість, так і на спритність.
Варто сказати, що обласними управліннями МНС та Держтехногенбезпеки постійно приділяється увага проведенню таких заходів, адже профілактика виникнення пожеж та інших надзвичайних подій повинна починатися з виховного процесу у сім’ї, дошкільних та шкільних навчальних закладах: перші основи вивчення правил БЖД є важливим підґрунтям безпечного життя не тільки дитини чи підлітка, а вже й дорослої людини, адже такі навички є родом із дитинства.

Миколайчик завітав до Кіровоградської школи-інтернату (ФОТО)

Миколайчик завітав до Кіровоградської школи-інтернату (ФОТО)

Миколайчик завітав до Кіровоградської школи-інтернату (ФОТО)

Миколайчик завітав до Кіровоградської школи-інтернату (ФОТО)


УМНС та Управління Дрежтехногенбезпеки у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool