Міка Ньютон пройшла до фіналу Євробачення і стала Ангелом Європи

Травень 13, 2011 | Новини | Переглядів: 1657 | Коментарі: 0

12 травня на сцені «Євробачення» у Дюссельдорфі Європа побачила справжнього ангела – ним стала українська співачка Міка Ньютон, яка виконала англійською мовою пісню «Angel», повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Численні закордонні прихильники українки Мікі Ньютон вже охрестили її «Ангелом Європи» за позитивний, ніжний та ліричний виступ – про це заявив у Празі президент Європейської Асоціації Українців Олексій Толкачов.

Номер України на «Євробаченні» вразив, оскільки був підсилений художнім твором Ксенії Симонової – художниці на піску, переможниці українського конкурсу «Україна має талант».

Тепер Міка Ньютон співатиме у фіналі «Євробачення» в Дюссельдорфі 14 травня. Позиція України в черзі виступаючих буде під номером 23 з 25 конкурсантів. Результати залежатимуть від СМС голосування, яке проходитиме відразу після прямого ефіру на телебаченні. Слідкуйте і вболівайте!

Водночас у Європі розгортається громадська кампанія на підтримку Міки Ньютон на «Євробаченні». 27 квітня Європейська Асоціація Українців із центральним офісом в Брюсселі закликала закордонних українців в Європі підтримати 12 та 14 травня Міку Ньютон своїм СМС-голосуванням. Заклик вже підтримали Міжнародна громадська організація «Четверта Хвиля», Українська Світова Інформаційна Мережа, Міжнародне об’єднання «Українська Свобода», Асоціація українців Іспанії «Україна» та численні українці з Франції, Німеччини, Великобританії, Італії, Чехії, Польщі та інших країн Європи. Моральну підтримку українській співачці висловили навіть українці з Канади, які, на жаль, не матимуть можливості голосувати.

Мільйони закордонних українців можуть підтримати Україну своїм СМС голосуванням. Кожен, хто вболіває за Україну, зможе 14 травня під час прямого ефіру «Євробачення» надіслати до 20 СМС на підтримку Мікі Ньютон. Як зазначив президент Європейської Асоціації Українців Олексій Толкачов, «сьогодні успішний виступ Мікі Ньютон у супроводі Ксенії Симонової на «Євробаченні» – це добра можливість покращити міжнародний імідж України. Нехай Європа дивиться на українські таланти, а не на українських політиків».

Команда Європейської Асоціації Українців виїзжає до Дюссельдорфа, щоб підтримати Україну у фіналі «Євробачення».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool