Мешканцям Кіровоградщини! Дбайте про власне життя!

Грудень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1002 | Коментарі: 0

Оперативна інформація про пожежі останніх днів рясніє повідомленнями про загибель на них людей. З 16 по 19 грудня загинуло п’ятеро жителів області.

Остаточні причини нещасних випадків ще з’ясовуються фахівціями. Та за попередніми висновками троє загинули через власну необережність з вогнем при курінні: 17 грудня у власному помешканні загинув 47-річний житель села Паліївка Маловисківського району, 19 грудня також вдома загинули 27-річний житель села Межирічки Голованівського району та 29-річний мешканець селища Соколівське Кіровоградського району.
16 грудня порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівального приладу спричинило пожежу в житловому будинку пенсіонерки у с. Нечаївка Компаніївського району. На місці події виявлено тіло 85-річної хазяйки помешкання. Причина смерті жінки встановлюється. Як з’ясувалося у ході розслідування, бабуся проживала одна. За станом здоров’я з ліжка майже не піднімалася. Аби не змерзнути, на ніч в оселі вмикала старенький тепловентилятор. Через закорочення в електроприладі сталося займання домашніх речей.
18 грудня у селі Липняжка Добровеличківського району виникла пожежа у житловому будинку пенсіонера. На місці події виявлено тіло 72-річного господаря. Причина смерті чоловіка та причина вогневого випадку встановлюються.
Аби запобігти нещастям та захистити свої домівки від вогню, не порушуйте правил пожежної безпеки. Слідкуйте за справністю печей та електроприладів, за станом електропроводки. Не перевантажуйте електромережу одночасним увімкненням прасок, пральних машин, водонагрівачів тощо. Будьте обережні при використанні відкритого вогню, не кидайте будь-де непогашених недопалків. Бережіть себе!
 

Управління Держтехногенбезпеки в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool