Мешканці Кропивницького заборгували за опалення майже 58 млн. грн. (перелік боржників)

Червень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 880 | Коментарі: 0

Для проведення розрахунків за використаний на виробництво теплової енергії природний газ у зимовий період 2018/2019 року та для ефективного проведення ремонтних робіт в міжопалювальний період, ДП  Кіровоградтепло ТОВ ЦНТІ УНГА наполягає на терміновому погашенні заборгованості населення за надані послуги з централізованого опалення.

У міжопалювальний період підприємство проводить комплекс заходів по підготовці теплового господарства до нового опалювального сезону, заплановано ряд заходів по модернізації та ремонту устаткування та обладнання для стабільної роботи підприємства у зимовий період. 

Станом на 20.06.2018 року заборгованість населення за надані послуги з централізованого опалення становить майже 58 млн. грн.

Боржникам підприємства надсилаються попередження, претензії, на підставі судових рішень здійснюються примусові стягнення заборгованості. Спільно з органами державної виконавчої служби продовжується проведення заходів, спрямованих на виконання рішень суду по погашенню заборгованості за надані послуги з централізованого опалення.

Запрошуємо споживачів до абонентного відділу підприємства звірити стан розрахунків та оплатити наявну заборгованість за послуги з теплопостачання без комісійного збору.

У міжопалювальний період прийом громадян абонентним відділом здійснюється у режимі повного робочого тижня за адресою: вул. Гришина (Кутузова ) 23/16 (2 поверх). Телефони для довідок : 56-15-02, 56-15-19

Звертаємось до боржників підприємства, які заборгували велику суму та не мають можливості сплатити її одноразово, з пропозицією укласти договір реструктуризації заборгованості в абонентному відділі підприємства .

Ознайомитися із списком квартир, за якими рахується заборгованість за послуги теплопостачання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool