Мешканці Кіровоградщини, в пожежонебезпечний період будьте обережні з вогнем

Липень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 705 | Коментарі: 0

Пожежонебезпечний період на території області триває, тому через випадкову іскру сухостій у будь-який момент може перетворитися на попіл.

Впродовж минулої доби, 26 липня, рятувальники ліквідували 3 пожежі на відкритій місцевості. Так, у Бобринецькому районі біля с. Кетрисанівка зайнялося 2 га сухої трави на відкритій території, поблизу с. Травневе Олександрійського району – 200 м2 сухої рослинності, а по вул. Добровольського у м. Кропивницький – пожежа 5 м2 сміття на відкритій території. До усіх займань призвело необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Шановні громадяни! Нагадуємо, що пожежі на відкритій території, спричинені людською недбалістю та самовільним випалюванням рослинності, можуть призвести до важких наслідків – пожеж на сусідніх полях, відключень повітряних ліній електропередач, а також до нищення лісових насаджень. Вогонь на відкритій території у вітряну погоду може розповсюджуватися зі швидкістю до 10 м/с, а щоб загасити пожежу у полі потрібні значні матеріальні засоби і людські ресурси.

Господарюючи або відпочиваючи, подбайте, щоб ваші дії не завдали шкоди довкіллю та майну!

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool