Мешканець Компаніївського району отримав ножові поранення

Червень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 756 | Коментарі: 0

Повідомлення про злочин до поліції надійшло телефоном по лінії «102» близько 20-ї години 17 червня. За «гарячими слідами» правоохоронці встановили учасників сварки та особу чоловіка, який може бути причетним до нанесення потерпілому тяжких тілесних ушкоджень.

За попередніми даними, між 57-річним громадянином та його 35-річним односельцем під час відпочинку стався конфлікт. Старший із чоловіків вдарив опонента ножем, а потім із місця події втік.

Травмований потерпілий знайшов у собі сили дістатися до помешкання сусідів, які і викликали на місце пригоди карету швидкої медичної допомоги та слідчо-оперативну групу Компаніївського відділення поліції.

Розібравшись у ситуації, поліцейські якнайшвидше вирушили на пошуки зловмисника та невдовзі встановили його місцезнаходження.
Нині чоловіку оголошено про підозру та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool