Мене, як керівника міста не задовольняє його теперішній стан благоустрою,- Андрій Райкович

Грудень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1464 | Коментарі: 0

Генеральне прибирання території Кіровограда продовжиться. В обласному центрі ще є місця, які необхідно привести до ладу, відзначив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 14 грудня.

- Мене, як керівника міста не задовольняє його теперішній стан благоустрою, - наголосив очільник міста. – На жаль, під час об’їзду міста я бачив також засмічені території закладів освіти, охорони здоров’я, культури і комунальних підприємств, колективи яких мають показувати приклад у наведенні порядку.

Андрій Райкович доручив головному управлінню житлово – комунального господарства не тільки власними силами прибирати вулиці міста, а і якісніше координувати діяльність з благоустрою прилеглих територій колективами підприємств, установ та організацій усіх форм власності.

Керівники, ЖЕО, у свою чергу, мають тісніше співпрацювати із завідуючими будинками, інформуючи через них про заходи з наведення ладу на міжбудинкових територіях – мешканці обов’язково долучаться до прибирання, переконаний міський голова.

На період дії акції міське сміттєзвалище продовжуватиме безкоштовно приймати побутове сміття, зібране кіровоградцями.
Андрій Райкович звернувся також до кіровоградських журналістів з проханням висвітлювати як позитивні моменти у благоустрої Кіровограда, так і показувати на широкий загал нерадивих власників земельних ділянок, у яких не доходять руки прибрати свою територію.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool