Майже один мільярд гривень єдиного соціального внеску перерахували платники Кіровоградщини

Травень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 767 | Коментарі: 0

Протягом січня-квітня 2015 року роботодавці Кіровоградської області забезпечили надходження 975,1 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Це на 64,6 млн. грн. більше відповідного періоду минулого року.
У квітні суб’єкти господарювання Кіровоградщини спрямували на соціальну підтримку суспільно вразливих верств населення 274,8 млн. грн. єдиного внеску, що на 27,3 млн. грн. більше минулого року.
За словами заступника начальника Головного управління Державної фіскальної служби в області Тетяни Гавренкової, найбільше коштів від сплати ЄСВ у січні-квітні поточного року надійшло від страхувальників Кіровоградської об’єднаної державної податкової інспекції – 464,7 млн. грн., Знам’янської ОДПІ – 104,1 млн. грн., Олександрійської ОДПІ – 94,7 млн. грн., Маловисківської ОДПІ – 74,2 млн. грн.
Нагадуємо, що Законом України від 02.03.2015 року №219-VIII „Про внесення змін до розділу VIII „Прикінцеві та перехідні положення” Закону України „Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” щодо зменшення навантаження на фонд оплати праці” внесено зміни щодо виконання умов для застосування понижуючого коефіцієнту при нарахуванні єдиного внеску.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool