Майданс у міській раді (ФОТО)

Квітень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 3932 | Коментарі: 2

Головний хореограф – постановник телепроекту «Майданс» у Кіровограді Олександр Лещенко та його асистенти Руслан Махов і Семен Жигалін поділились своїми враженнями з кіровоградськими журналістами від участі у першому турі конкурсу та розкрили таємниці підготовки до змагань з командами міст Харкова і Одеси під час прес – конференції у Кіровоградській міській раді, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

У іменитих хореографів склалися найкращі враження від підготовки та виступу кіровоградської команди. Вони відзначили найвищу в Україні кількість претендентів на участь у конкурсі, високий бойовий дух учасників та їх вміння  відчувати себе під час виступу єдиним організмом, що вилилось у максимально чіткі ліній малюнків танцю та надзвичайну синхронність дій.

Коментуючи хід підготовки до півфіналу, Олександр Лещенко відзначив, що організатори шоу в останній момент змінили формат змагань і тепер, замість двобою зі Львовом, на кіровоградську команду очікують два сильних супротивники – команди Харкова і Одеси. Проте для нас немає великої різниці, з ким мірятись силами у Києві, наголосив Олександр Лещенко. Наше завдання – підготувати таку програму, щоб вона викликала захват у глядачів всієї України.

На 30 квітня кіровоградська команда протягом семи днів тренувань має підготувати два номери:  парад – карнавал та сольний номер.

За словами Олександра Лещенка, нові композиції за мотивами творчості відомого джаз – мена Боба Фоса та драми про вічне кохання «Ромео і Джульєтта» при такій же потужній енергетиці матимуть вдвічі складніші елементи хореографії. Наша хореографія буде просто «смачною» для глядача, підкреслив Олександр Лещенко.

Від імені міської влади привітала команду «Майданс» з перемогою у чвертьфіналі і побажала не менш драйвового виступу 30 квітня заступник міського голови Лариса Андреєва.

Звертаючись до хореографів кіровоградської команди, Лариса Андреєва відзначила, що 9 квітня  тисячі кіровоградців, затамувавши подих, слідкували за двобоєм із Севастополем на київському майдані Незалежності. Кіровоградці вірили в успіх своєї команди і своїм феєричним виступом наші земляки підтвердили на всю Україну славу рідного міста, як центру мистецтва танцю і хореографії.

Лариса Андреєва звернула увагу, що і міська і обласна влада максимально підтримують кіровоградську команду. На сьогоднішній день вирішені всі фінансові питання, у тому числі з пошиттям одягу учасників.

Всі учасники прес – конференції звернулись до мешканців Кіровоградської області з проханням активно вболівали за свою команду і допомогли їй перемогти в телефонному голосуванні.

фото Ігоря Філіпенка.

Майданс у міській раді (ФОТО) Ігоря Філіпенка

 

джерело: Кіровоградська міська рада


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool