Ляпькарі завершили святкові програми у Кропивницькому

Січень 19, 2024 | Новини | Переглядів: 922 | Коментарі: 0

Колектив Кіровоградського академічниого обласного театру ляльок закінчив проведення зимових святкових програм.

Цього разу, впродовж шеститижневого періоду, митці представили на сцені свого театру та у залах замовників 97 вистав та новорічних програм, які загалом переглянули близько 7 тисяч глядачів, у т.ч., понад дві тисячі – благодійно (родини ВПО, вихованці дитячих будинків, діти з інвалідністю, сироти, з родин загиблих бійців та багато інших).

Святковий настрій відвідувачам створювали яскраві персонажі з музичних шоу-казок: «Як стати Зіркою», «Солодка казка», «Срібні зірки для Святого Миколая», «Таємниця старовинного годинника», «Лего-сіті», «Пригоди Зайчика», а також герої казки-притчі «Різдвяна мрія братика Ослика».

Наразі, на прохання керівників дошкільних закладів міста і району, колектив театру продовжує показ виїзних вистав і розважальних програм з ростовими ляльками, виконуючи перенесені та відкладені у зв’язку з тривалими сиренами замовлення.

Тим часом, у театрі триває напружений репетиційний період, адже після вибуття одразу трьох акторів, понад три десятка ролей у 26 виставах залишилися без виконавців. Тому митці намагаються терміновими вводами якнайшвидше вирівняти ситуацію, щоб і далі дарувати щасливі хвилини дитинства своїм юним прихильникам та підтримувати на позитиві емоційне здоров'я дітям і дорослим.

А в прийдешні вихідні, 20 і 21 січня, об 11.00 годині, лялькарі запрошують кропивничан та гостей міста завітати до театру, на перегляд зимових музичних казок:
20 січня – «Казка з чарівної скрині» В.Ставріаніді-Стогодюк, Е.Новопашена (4+)
(за мотивами української народної казки «Рукавичка»)

21 січня – «Лисичка-сестричка і Вовк-панібрат» В.Нестайка (3+)

А після вистав для дітвори – веселі ігри і розваги з запальною Ельфієчкою.

Довідки за тел.: (050)729-74-50, (097)707-31-72; (095) 036-83-21, (068) 481-38-40


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool