Львівська область: ліквідація наслідків складних погодних умов продовжується

Вересень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 917 | Коментарі: 0

24 вересня у м. Самбір та Самбірському районі проводились роботи з ліквідації наслідків складних погодних умов (сильний дощ, пориви вітру понад 25 м/с), які спостерігались 23 вересня.

Станом на 7 год. 25 вересня повністю відновлено електропостачання 7 населених пунктів району та м. Самбір, порізано та прибрано з вулиць 130 повалених дерев, відремонтовано покрівлі на 13 будинках та підготовлено до перекриття 64 дахи (приватних житлових будинків – 25, об’єктів житлово-комунальної сфери – 13, соціальної сфери – 10, приватних підприємств – 16). Відновні роботи тривають, до яких залучено 240 чол. та 37 од. техніки., у тому числі від Державної служби України з надзвичайних ситуацій - 94 чол. особового складу та 22 од. техніки.Ситуація знаходиться під контролем Державної служби України з надзвичайних ситуацій, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool