Лісівники Кіровоградщини вітають

Червень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 1627 | Коментарі: 1

Шановні журналісти! Від імені усіх лісівників області хочу привітати Вас із професійним святом!

Щиро вітаю зі святом медійників, яких ми добре знаємо, і тих, хто «залишається за кадром», хто набирає і макетує статті, монтує і видає в ефір сюжети, формує інтернет-стрічки, веде радіоефіри.
Ваша справа – нелегка, а іноді й небезпечна. Журналістика – навіть не робота, а стиль життя. Завдяки Вам тисячі читачів, глядачів і слухачів щодня отримують свіжу, об’єктивну, правдиву інформацію. На Вас покладена важлива місія – стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі.
У своїй роботі Ви допомагаєте лісівникам області охороняти та створювати справжні перлини нашого степового краю – лісові масиви. Лише завдяки Вам ми можемо повноцінно боротися із тими, хто намагається лісові зашкодити. Тільки разом із Вами ми можемо вершити цю благородну суспільну справу, адже без влучного правдивого журналістського слова неможливо донести до громадськості важливість найбільшого багатства людства – лісу.
У цей святковий для Вас день хочу побажати великих тиражів, збільшення читацької аудиторії, розширення кола друзів, а також міцного здоров’я та особистого щастя. Бажаю Вам не втрачати наснаги у пошуках цікавих тем. Гострого Вам пера і завжди добрих новин!
 

Іван Захарченко, начальник Кіровоградського обласного управління лісового та мисливського господарства


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool