Кропивницький: юні спортсмени змагались у «Брейн-ринг»

Листопад 21, 2016 | Новини | Переглядів: 1314 | Коментарі: 0

Впродовж двох днів, 17-18 листопада, в Центрі дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність» проходила інтелектуальна гра «Брейн-ринг».

Гра була організована адміністрацією закладу за сприяння відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради і обласного відділення Національного олімпійського комітету України проведено

Під час урочистого відкриття заходу його учасників привітали директор Центру дитячої та юнацької творчості Віктор Савицький і директор міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін.

У «Брейн-рингу» взяли участь 23 команди, сформовані з учнів навчального закладу, серед яких були збірні вихованців секцій бейсболу, софтболу, футболу, боксу, атлетичної гімнастики. Юні інтелектуали відповідали на запитання з історії олімпійських ігор, знання правил різних спортивних дисциплін, логічне мислення.

Серед дітей до 12 років перемогли гравці команди «Знайка», друге місце посіла команда «Орли», бронзовими призерами стали юні софтболістки із команди «Софіт». У віковій категорії 12-15 років перемогла команда «Евріка», срібні нагороди завоювала команда «Легіон», третє місце посіла команда «Софіт». Переможці та призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали сувеніри від обласного відділення НОК України та солодощі від Центру «Юність».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool