Кропивницький: відбувся рейд у житловому секторі мікрорайону Велика Балка

Вересень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 1045 | Коментарі: 0

23 вересня працівники Управління ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу у житловому секторі мікрорайону Велика Балка м.Кропивницький.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі У ДСНС в області

У процесі спілкування з мешканцями обласного центру працівники пожежно-рятувальної служби області нагадали про необхідність суворого дотримання правил безпечного користування газом, побутовими електроприладами, печами та грубами.

Також рятувальники нагадали, що необхідно подбати про справність систем опалення та вентиляції, адже невдовзі розпочнеться опалювальний сезон. Зокрема тим, хто обігріває оселю піччю або грубою, потрібно ретельно їх оглянути, перевірити димоходи, потрусити сажу, замазати тріщини, оскільки саме через це найчастіше виникають пожежі, нерідко – з летальним кінцем. Рятувальники наголосили на необхідності утримання в справному вигляді електромереж, на небезпеці їх перевантаження при одночасному підключенні до них побутових приладів.

О цій порі, коли встановилась суха тепла погода, рятувальникам доводиться по декілька разів щодня виїжджати на ліквідацію пожеж сухої трави, чагарників, пожнивних решток на відкритих територіях населених пунктів області та на городах і полях. Тому рятувальники також звернулись громадян з проханням бути максимально обережними у поводженні з відкритим вогнем, не кидати недопалків, сірників, не палити сміття, гілки, сухе листя у безпосередній близькості до житлових та господарських будівель.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool