Кропивницький: в театрах тривають перевірки

Червень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

Театр – це не тільки видовище, професійна робота творчого колективу, це ще й невидимий для широкого глядача труд багатьох працівників, подекуди не зовсім безпечний – роботи на висоті, використання деревообробного обладнання, автотранспорту тощо.

Наразі, поки йдуть гастролі, тривають планові перевірки в комунальному закладі «Кіровоградський академічний обласний театр ляльок» та КЗ «Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М.Л. Кропивницького».

Комісії з перевірок очолила начальник відділу нагляду в АПК та СКС Ірина – Чирва- Репетир.

Керівники театрів пообіцяли начальнику Управління Держпраці Сергію Подорожному всебічно сприяти роботі інспекторського складу, який перевіряє службу охорони праці, авто, електро та газове господарство, гігієну праці.

Перевірки триватимуть по 25 червня поточного року.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool