Кропивницький: у ПриватБанку евакуйовували клієнтів, звільняли заручників (ФОТО)

Липень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 3002 | Коментарі: 0

Вчорашній ранок у головному відділенні ПриватБанку на Преображенській видався зовсім не нудним

Напівсонних клієнтів збадьорили звукові сирени групи реагування МНС та поліції охорони, прохання співробітників покинути приміщення банку та оперативні і злагоджені дії співробітників МНС та поліції охорони з виявлення та знешкодження удаваного злочинця. Саме так проходили чергові практичні навчання з попередження надзвичайних подій у банку.
“Спільно з МНС та поліцією охорони ми проводили тренування з евакуації у разі загрози або виникнення надзвичайної ситуаціїї соціального характеру, - розповідає Ігор Загородній, керівник служби безпеки Кіровоградської філії ПриватБанку. - Такі заходи проводяться у нас регулярно. Час неспокійний, і ми прийняли рішення ще раз потренуватись, що слід робити кожному співробітнику у разі НС, підвищити рівень готовності об'єктів банку до усіх нестандартних ситуацій. До речі, такі навчання ми плануємо провести у всіх найбільших відділеннях регіону”.

Як повідомили у ПриватБанку, усі співробітники пройшли інструктаж з правил пожежної безпеки та провели практичні навчання із застосування вогнегасників.

Вчорашній ранок у головному відділенні ПриватБанку на Преображенській видався зовсім не нудним

Вчорашній ранок у головному відділенні ПриватБанку на Преображенській видався зовсім не нудним


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool