Кропивницький: у обласному музеї відбулася прем'єра дитячої моновистави

Квітень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 620 | Коментарі: 0

27 квітня 2018 року в Кіровоградському обласному художньому музеї відбулася прем'єра дитячої моновистави за повістю Астрід Ліндгрен "Малий та Карлсон, що живе на даху".

23 квітня 2018 року в Кіровоградському обласному художньому музеї відбувся предпрем'єрний показ моновистави, та вже сьогодні у відвідувачів музею та прихильникам проекту "Театр у музеї" була нагода познайомитися з результатами роботи етап-студії заслуженого артиста України Юрія Жеребцова. На цей раз моновистава пройшла у виконанні учениці 8 класу ЗОШ № 26 Ангеліни Заіки. Хореографом виступила мама юної актриси Ангеліни Світлана Заіка. 

Вітаємо Ангеліну з вдалим дебютом, бажаємо їй нових творчих звершень та чекаємо від неї нових акторських робіт, адже етап-студія заслуженого артиста України Юрія Жеребцова продовжує свою роботу. Та наразі багато нових ідей та творчих планів.

Анатолій Кімнатний 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool