Кропивницький: у мікрорайоні вулиці Попова провели роз’яснювальну роботу

Грудень 11, 2019 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

11 грудня працівники обласного Управління ДСНС провели роз’яснювальну роботу у мікрорайоні вулиці Попова міста Кропивницький щодо дотримання громадянами правил пожежної безпеки у побуті. 

На території згаданого житлового масиву розташовані лише багатоповерхові житлові будинки, тому під час профілактичного відпрацювання рятувальники наголошували на питаннях безпечного користування газовими приладами та опаленням, радили ні в якому разі не обігрівати помешкання конфорками та духовкою газової плити.

У тих квартирах, де додатково вмикають електрообігрівальні прилади, рятувальники наголосили на неухильному дотриманні правил їх експлуатації та ні в якому разі не допускати перевантаження електромережі. 

Працівники Служби порятунку поспілкувалися як з людьми похилого віку, так і з молоддю, школярами, увагу яких звернули на питаннях дотримання вимог пожежної безпеки під час експлуатації опалювальних приладів та правил безпеки на зимових водоймах.

Вже не за горами Новорічні і Різдвяні свята, тож фахівці Служби «101» дали поради, як уникнути прикрих випадків при встановленні та оформленні ялинки, використанні гірлянд та піротехнічних виробів, як захистити себе від біди у громадському місці під час багатолюдних святкувань. Усім співрозмовникам рятувальники вручили листівки застерігаючого змісту.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool