Кропивницький: у бібліотеці відбулися книжкові вибори

Березень 27, 2021 | Новини | Переглядів: 647 | Коментарі: 0

В бібліотеці-філії №21 розпочалася передвиборча кампанія «Книжкові вибори 2021». Мета цього заходу – популяризувати книжки сучасних дитячих письменників, підвищити імідж книгозбірні; розвивати компетентність читача.

Бібліотекарі пропонують свідомо зробити свій читацький вибір шляхом участі в імітаційній грі «Книжкові вибори 2021». Кандидатів на звання «Бестселер бібліотеки 2021» висували найактивніші читачі.

Познайомитися з книгами – претендентами, та визначитися за яку з них віддати свій голос можна протягом двох тижнів. В бібліотеці розгорнута передвиборча агітація, та оформлено книжкові виставки з відгуками читачів про улюблені вітчизняні і зарубіжні видання. Про свої книжкові вподобання читачі розповідали також на сторінці бібліотеки в соцмережах, пропонуючи різні творчі конкурси, головоломки, цікаві факти з життя авторів вподобаних книг.

Проголосувати за улюблену книгу можна в бібліотеці, починаючи з 27 березня з 10.00 до 1 квітня до 17.00. Бюлетені для голосування завезені на виборчу дільницю. Підрахунок голосів відбудеться 2 квітня. Нехай ваша улюблена книжка переможе!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool